Werken aan techniek Samen met jou

Werken bij een internationaal en ambitieus bedrijf met de sfeer van een familiebedrijf. Dat is werken bij Bosman Van Zaal. Met ongelimiteerde doorgroeimogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijk contact. En waar de deuren altijd open staan.

Jouw visie
Onze missie

Wij bouwen tuinbouwtechniek voor de teelt van voeding, bloemen en medicijnen. Dat doen we met 250 collega’s, ruim zeven vakgebieden en vanuit negen filialen wereldwijd. Ook jij kan deel uitmaken van dit mooie team!

Visie
Wij vinden het belangrijk dat jij de uitdaging en begeleiding krijgt die nodig is om door te groeien. Daarom zetten wij ons in voor de ontwikkeling van onze medewerkers. In 2018 hebben wij een onderscheiding hiervoor mogen ontvangen!

Missie
Een prettige en verantwoorde werkomgeving vinden wij belangrijk, zowel op kantoor als in onze fabriek. We bieden je daarom een ergonomische werkomgeving en arbeidsvoorwaarden waarbij een gezonde balans tussen werk en privé mogelijk is.

Een beetje sfeer proeven van de cultuur bij Bosman Van Zaal

Wij zijn de laatste jaren enorm gegroeid, maar hebben de open sfeer van een familiebedrijf behouden. Om elkaar beter te leren kennen, organiseren we uitjes en hebben we ons pand toegankelijk ingericht!

Oneindige mogelijkheden

Onze werkvloer is uniek en daar zijn wij trots op. Met een zeer grote diversiteit aan talenten onder één dak. Van deskundige werktuigbouwkundigen tot secure software engineers. En van ervaren lassers tot gedreven servicemonteurs. Hierdoor zijn de ontwikkelingsmogelijkheden oneindig!

  • Doorgroeitrajecten
  • Cursussen en opleidingen
  • Interne en externe kennisgroepen

Lees meer over de carrièremogelijkheden

11

Vestigingen

250

Collega’s

60

Landen

Meer weten over ons? Neem dan contact met ons op!

Liever direct contact?

Onze HR-team staat voor je klaar!