Jouw springplank naar een baan in de techniek

Hoe maak je de teelt van 10 hectare komkommer op de droogste plek op aarde duurzaam? Welke gevolgen heeft de schaarste van grondstoffen voor een organisatie? Wat is de juiste lastechniek om een technische installatie in elkaar te zetten? Dat zijn vraagstukken waar jij je in mag vastbijten!

Stagelopen bij
Bosman Van Zaal

Je eerste stappen zetten naar een baan in de technische wereld. Ervaring opdoen in een ambitieus bedrijf met een gezellige sfeer. De vrijheid krijgen om jouw ideeën op te pakken en uit te werken. Dat is een stage bij Bosman Van Zaal. Bij ons kun je echt een bijdrage leveren en kom je erachter waar je echt goed in bent. Samen kom je verder dan alleen!

Mogelijke stages

01

Deeltijd

Wil je ervaring opdoen in een technische omgeving? Bij ons loop je mee op de afdeling die het beste bij je opleiding past. Je krijgt direct verantwoordelijkheden en kunt de werkzaamheden van je functie ook echt uitvoeren. Onze meeloopstages zijn geschikt voor BBL-, BOL-, MBO- en HBO-studenten. Dit is de start van jouw carrière!
02

Voltijd

Ben je op zoek naar een stage voor het gehele jaar of voor de gehele duur van je opleiding? Dat komt dan goed uit; ook deze stages zijn te volgen bij ons. Je loopt stage op de afdeling die het beste bij je opleiding past. Als stagiair(e) ontdek je wat je leuk vindt en waar je blij van wordt. Wij zorgen voor de juiste begeleiding!
03

Afstuderen

Ben je bijna klaar met je studie? Dan kun je bij ons terecht voor je afstudeerstage. Tijdens deze stage doe je onderzoek voor Bosman Van Zaal en kun je, als je dat wilt, ook echt meedraaien in de organisatie. Verwacht veel vrijheid en (doorgroei)mogelijkheden. Wij zijn jouw springplank naar een baan in de techniek!

Van stage naar
eerste job

Als stagiair zien we je als een volwaardige collega. Je bent direct welkom. Je zult niet de eerste zijn die na een succesvolle stage of afstudeeropdracht een eerste baan vindt bij Bosman Van Zaal. Wat verwachten wij van jou? Frisse ideeën en enthousiasme. Dan zorgen wij voor de juiste begeleiding en een goede sfeer. Want dat vinden we minstens zo belangrijk!

“Ik zit eindelijk op de plek waar ik écht hoor te zitten”

Toen Tom 14 jaar geleden het gebouw binnenstapte als stagiair monteur had hij nooit kunnen bedenken dat hij zou doorgroeien tot programmeur. En niet alleen dat, hij vliegt de hele wereld over om aan diverse projecten te werken en met ‘heel duur speelgoed te spelen’. Van de Chinese muur tot de westkust van Australië, hij is er allemaal dankzij zijn werk geweest.

‘’Ik ben ook maar gewoon Marco. Ik doe zoals ik denk dat het goed is’’

Marco is al vanaf z’n 19e werkzaam bij Bosman Van Zaal. Hij begon ooit als bijbaantje in de watertechniek en is doorgegroeid tot algemeen directeur. Het levende bewijs van de ongekende doorgroeimogelijkheden binnen Bosman van Zaal. “Af en toe sta ik er even bij stil en denk ik: ‘potverdorie, wat maken we toch weer prachtige dingen.’’

"Niet lullen, maar poetsen. Daar hou ik van"

Vijf jaar geleden begon Steven bij ons als elektricien en is sindsdien flink doorgegroeid. Door zijn ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit mag hij zich inmiddels praktijkbegeleider én lid van de ondernemingsraad noemen. Lees meer over zijn bijzondere reis bij Bosman Van Zaal én het werk in de elektrotechniek en kassenbouw.

Stage lopen bij Bosman Van Zaal? Stuur je gegevens dan op!

Liever direct contact?

Ons HR-team neemt contact met je op!