Carrière maken op jouw manier

Je hebt hier alle mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen! Je kan bij ons namelijk doorgroeien in functie. Maar ook wisselen van functie is bij ons een optie. En zit jij lekker op je plek? Dan kan je bij ons opleidingen en cursussen volgen, of je aansluiten bij een van onze kennisgroepen!

Je plek vinden
op de horizon

Omdat we zo’n breed pakket aan specialismen hebben, is er altijd wel een functie die bij jou past. En als jij de drive hebt om te groeien en leren, zorgen wij voor de rest!

Vanaf dag één krijg je bij ons veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Interne trainingen en externe cursussen of opleidingen zijn altijd bespreekbaar. Bovendien kan jij lid worden van een van onze kennisgroepen! Wat dacht je van de BHV, ondernemingsraad of activiteitencommissie? Wij zijn de springplank voor jouw carrière!

Jouw toekomstige carrière
in vogelvlucht

Stap 1

Solliciteren

Het begint natuurlijk met solliciteren! Als jij een vacature hebt gevonden waar je enthousiast van wordt, neem je contact met ons op. Als er van beide kanten een klik is, mogen de handen geschud worden en wordt het contract ondertekend.

Stap 2

Oriënteren

Tijdens de inwerkperiode word je rondgeleid en leren we elkaar beter kennen. Je sluit aan bij de borrel, luncht in ons werkcafé of speelt jeu de boules op ons dakterras. En je ontdekt onze andere arbeidsvoorwaarden. Welkom bij het team!

Stap 3

Ontwikkelen

Vanaf dag één krijg jij de mogelijkheid om te groeien. Daag jezelf uit en blijf leren. Om dit te stimuleren bieden we diverse trainingen voor soft- en hard skills aan waar jij gebruik van kan maken. En meelopen met een andere afdeling of team is ook mogelijk.

Stap 4

Stip op de horizon

De techniek in de tuinbouw gaat zo snel, dat er altijd van alles mogelijk is. Durf groots te dromen en ook door te groeien binnen het bedrijf. Wie weet waar jij over een aantal jaar staat of in welke stoel je zit…

"Niet lullen, maar poetsen. Daar hou ik van"

Vijf jaar geleden begon Steven bij ons als elektricien en is sindsdien flink doorgegroeid. Door zijn ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit mag hij zich inmiddels praktijkbegeleider én lid van de ondernemingsraad noemen. Lees meer over zijn bijzondere reis bij Bosman Van Zaal én het werk in de elektrotechniek en kassenbouw.

‘’Ik ben ook maar gewoon Marco. Ik doe zoals ik denk dat het goed is’’

Marco is al vanaf z’n 19e werkzaam bij Bosman Van Zaal. Hij begon ooit als bijbaantje in de watertechniek en is doorgegroeid tot algemeen directeur. Het levende bewijs van de ongekende doorgroeimogelijkheden binnen Bosman van Zaal. “Af en toe sta ik er even bij stil en denk ik: ‘potverdorie, wat maken we toch weer prachtige dingen.’’

“Ik zit eindelijk op de plek waar ik écht hoor te zitten”

Toen Tom 14 jaar geleden het gebouw binnenstapte als stagiair monteur had hij nooit kunnen bedenken dat hij zou doorgroeien tot programmeur. En niet alleen dat, hij vliegt de hele wereld over om aan diverse projecten te werken en met ‘heel duur speelgoed te spelen’. Van de Chinese muur tot de westkust van Australië, hij is er allemaal dankzij zijn werk geweest.

Vind jouw nieuwe baan

Bekijk alle jobs

Baan niet gevonden? Doe bij ons een open sollicitatie!

Spreek ik jou binnenkort?

Bel of mail gerust naar ons HR-team!