‘’Ik vind Bosman Van Zaal een superleuk bedrijf waar ik veel heb geleerd”

Sem Joore, tweedejaars student Electro Engineering, heeft de afgelopen maanden stage gelopen op onze afdeling Cultivation Systems. Wij spraken met Sem over zijn stage bij Bosman Van Zaal!

‘’Ik kreeg alle hulp en uitleg die ik nodig had”

Mijn stage vond het erg leuk, afwisselend en heb veel geleerd. Toen ik bij het bedrijf aankwam, was mijn stagebegeleider er al. Ik kreeg een kop koffie en samen met mijn begeleider liep ik naar mijn bureau. Hier kreeg ik een volledige uitleg over het bedrijf en hoe wij werken. Daarna begon ik met mijn opdrachten en kreeg alle hulp en uitleg die ik nodig had.

‘’Het tekenen in e-plan en de werkvoorbereiding was leuk en ontzettend leerzaam’’

Tijdens mijn stage moest ik twee kerntaken van school uitvoeren. Dit waren twee verschillende opdrachten. Ik heb mij bezig gehouden met de werkvoorbereiding van een wasser (CCL) en de bekabeling van een mobiele lift. De bekabeling deed ik samen met een collega in de fabriek en het was erg leerzaam. Iedereen is heel vriendelijk en wilde me graag helpen. Ook het tekenen in e-plan en het werkvoorbereidingswerk was leuk en ontzettend leerzaam.

‘’Wat ik nu weet is dat de functie van werkvoorbereider echt leuk vind’’

Ik vind Bosman Van Zaal een superleuk bedrijf waar ik veel heb geleerd. Misschien wil ik later in mijn studie nog wel een keer stage lopen bij Bosman Van Zaal. Wat ik nu weet is dat ik de functie van werkvoorbereider echt leuk vind. Op dit moment studeer ik Elektrotechniek aan het ROC Westpoort in Amsterdam. Ik zit nu in mijn tweede jaar en heb nog twee jaar te gaan. Na mijn studie wil ik graag door naar het HBO!

We kijken terug op een leuke tijd met Sem! Wil jij ook stage lopen bij Bosman Van Zaal? Ga dan naar onze stagepagina.