Hé, techniek-lover! Verbreed je horizon

Ambitieus, persoonlijk, deskundig. Dat is Bosman Van Zaal. Elke dag werken we aan hightech oplossingen voor de duurzame teelt van voedsel, bloemen en medicijnen. En dat overal ter wereld. Ons doel? Koploper blijven in de technische tuinbouwsector. Samen gaan we geen uitdaging uit de weg!

Uitgelichte vacatures

Bekijk alle jobs

Werk aan
Innovaties

Onze missie is om wereldwijd plantproductiesystemen te realiseren voor toekomstige generaties. En dat doen we al flink wat jaren. Wist je dat Bosman Van Zaal een geschiedenis heeft die in 1921 begint?

Inmiddels werken ruim 250 medewerkers aan uiteenlopende projecten in meer dan 60 landen en vanuit negen filialen. Dat maakt werken bij Bosman Van Zaal extreem dynamisch. En ondanks dat wij erg zijn gegroeid, hebben wij de laagdrempeligheid en open sfeer van een familiebedrijf weten te behouden.

Lees meer over ons

‘’Ik ben ook maar gewoon Marco. Ik doe zoals ik denk dat het goed is’’

Marco is al vanaf z’n 19e werkzaam bij Bosman Van Zaal. Hij begon ooit als bijbaantje in de watertechniek en is doorgegroeid tot algemeen directeur. Het levende bewijs van de ongekende doorgroeimogelijkheden binnen Bosman van Zaal. “Af en toe sta ik er even bij stil en denk ik: ‘potverdorie, wat maken we toch weer prachtige dingen.’’

“Ik zit eindelijk op de plek waar ik écht hoor te zitten”

Toen Tom 14 jaar geleden het gebouw binnenstapte als stagiair monteur had hij nooit kunnen bedenken dat hij zou doorgroeien tot programmeur. En niet alleen dat, hij vliegt de hele wereld over om aan diverse projecten te werken en met ‘heel duur speelgoed te spelen’. Van de Chinese muur tot de westkust van Australië, hij is er allemaal dankzij zijn werk geweest.

"Niet lullen, maar poetsen. Daar hou ik van"

Vijf jaar geleden begon Steven bij ons als elektricien en is sindsdien flink doorgegroeid. Door zijn ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit mag hij zich inmiddels praktijkbegeleider én lid van de ondernemingsraad noemen. Lees meer over zijn bijzondere reis bij Bosman Van Zaal én het werk in de elektrotechniek en kassenbouw.